torstai 20. maaliskuuta 2014

Onnistuuko bloggaaminen Androidista

Olen juuri asentanut halpaan Android -tablettiini Googlen kehittämän Blogger -sovelluksen. Käyttäjät antoivat keskimäärin tälle ohjelmalle arvosan 3,7, kun vastaava Wordpress -sovellus sai käyttäjiltä arvosanan 4,2. Muutama käyttäjä ei saanut lainkaan tätä ohjelmaa toimimaan tai sen toiminnassa oli puutteita. Kaiken kaikkiaan ihmettelen tietotekniikan tilaa, sillä kyllä näiden laitteiden ja ohjelmien pitäisi toimia moitteettomasti.

Android -käyttöjärjestelmä ei ole mikään poikkeus. Paljon kehuttu iPad -tablettini sovelluskauppa meni eilen illalla jumiin, kun menin sovelluskauppaan selaimelta. Luin selaimella arvostelua eräästä sovelluksesta. Koska se arvioitiin kelpo toteutukseksi, klikkasin linkkiä mennäkseni Applen sovelluskauppaan. Päästyäni kauppaan se ei toiminut vaan näyttö jumittui, eikä edes hakukenttä ottanut vastaan kirjaimia. Voisi helposti luulla, että linkissä oli vikaa, mutta iPadin kauppa on lakannut toimimasta muistakin linkeistä sinne selaimelta siirryttyäni. Ongelma on poistunut vasta, kun olen laittanut Internet -yhteyden pois päältä ja sammuttanut iPadin sekä tämän jälkeen mennyt uudelleen verkkoon ja käynnistänyt iPadin.



Jos näet tämän artikkelin ja Ilta -piirustukseni olen onnistunut julkaisemaan Androidista ensimmäisen blogikirjoitukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti