sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ilmaisia digipostikortteja

Olen kerännyt suunnittelemiani digipostikortteja Picasan verkkoalbumiin: https://picasaweb.google.com/yellingrosa/Postikortit# Korteista on kaksi versiota. Ensimmäinen on tarkoitus käyttää sellaisenaan tai voit  lisätä oman nimesi sille varattuun paikkaan. Toinen versio on sitten vapaasti editoitavissa tekstin osalta, kunhan tekijänimeä ei peitetä. Omat tekstilisäykset voi kätevästi tehdä ilmaisella Photoscape –valokuvankäsittelyohjelmalla. Voit ladata sellaisen osoitteesta http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

Kortteja ei ole lupa siirtää muualle kopioitavaksi ja niiden lähde on tarvittaessa mainittava. Värien ja kuvioiden lisääminen ei ole sallittua vaan editoiminen tarkoittaa tekstin lisäämistä korttien niihin versioihin, joissa sellainen on mainittu mahdolliseksi. Kaupallinen käyttö ei ole luvallista.

Osan korteista esittelen kotisivustoni Postikortteja-sivulla, osoite: http://yellingrosa.com/kortit01.htm mutta en ehdi kaikkien kohdalla toimia niin. Ne ovat kuitenkin kaikki kerätty verkkoalbumiin. Toivon, että korttini tuottavat sinulle iloa ja lähetät niitä ystävillesi. Ehkä ne inspiroivat sinua keksimään omia värssyjä ja liittämään nimesi.

Tällä hetkellä verkkoalbumissa on yli 30 korttia. Niitä tulee sinne parin kortin viikkovauhdilla, joten kurkkaamassa kannattaa käydä aina silloin tällöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti