tiistai 3. heinäkuuta 2012

Virkistävän ihanaa kesälomaa kaikille

Kesälomakausi on juuri nyt kiihkeimmillään. Silti on hyvä muistaa, että loma on sitä virkistävämpi, mitä kiireettömämpi se on. Siksi suunnittelin Virkistävän ihanaa kesälomaa –kortin muistuttamaan tästä asiasta. Valitsin siihen rauhallisen kuvan symbolisoimaan kiireettömyyttä. Voit käyttää korttia sellaisenaan, ks. tämän tekstin alla olevaa kuvaa. Jos haluat lisätä nimesi ja oman Hyvän kesäloman –viestin käytä kortin versiota, missä ei ole tekstiä. Löydät Virkistävän ihanaa kesälomaa -kortin molemmat versiot Postikortit -kansiosta.

Sivulla Näin saat kortit käyttöösi, neuvotaan korttien kopiointi Postikortit –kansiosta. Tekstin lisäämisestä korttipohjaan ilmaisella PhotoScape –editorilla kerrotaan täällä. Sivulla on myös PhotoScape- editorin latauslinkki. Oman viestin lisääminen korttipohjaan Gimpillä –videossa näytetään, miten editoit upotetun tekstin. Video löytyy täältä. Tekstin lisääminen onnistuu tietysti myös tekstinkäsittelyohjelmalla tai Windowsin Paintilla.

VirkistavaKesaloma02a

Suurenna kuva uuteen välilehteen klikkaamalla sitä hiiren osoittimella. Voit kopioida kortin sieltäkin valitsemalla hiiren kaksoispainikkeella alasvetovalikon ja valikosta komennon Tallenna kuva nimellä.

Ja ei sitten muuta kuin kesälomasta ja läheisistä nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti