sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viimeinen vuodenaikapostikortti julkaistu

Julkaisin toissapäivänä neljännen ja samalla viimeisen vuodenaikapostikorteistani. Sen nimi on Kevät 2012–2013. Kortti on äitienpäiväkortti, jossa olen pyrkinyt lapsenomaiseen hauskuuteen. Onhan äitienpäivä juhla, jolloin ennen kaikkea lapset onnittelevat äitejään. Samalla latasin myös uuden äitienpäiväkortin Picasan pilvipalvelussa olevaan Postikortit-kansiooni. Tämä kortti puolestaan sopii aikuiselle lapselle, joka muistaa ikääntynyttä äitiään. Älä tee mitään muutoksia Kevät 2012–2013 -korttiin vaan käytä se sellaisenaan. Jos haluat lisätä oman viestin ja allekirjoituksen, käytä äitienpäiväkorttiani, jossa on tila käyttäjän tekstille. Se on Postikortit-kansioni kortti numero 97 eli juuri nyt kansion viimeinen kortti.

Tästä edespäin julkaisen uusia kuvia Yelling Rosan kuvia -sivulla ilman ennalta ilmoitettua aikataulua. Vaikka en ehtinyt kyllästymään vuosina 2011–2013 kuvien määräaikaisiin päivityksiin, on hyvä päästä tavasta eroon. Tämä varmistaa sen, ettei kuvien julkaisemisesta tule missään vaiheessa pakkopullaa. Tekstien, musiikin ja videoiden osalta minulla ei ole ollut aikataulutettuja päivityksiä.

Aidille01a2013

Vuodenaikapostikortti, Kevät 2012–2013

Voit ladata kortin tästä klikkaamalla sitä hiirellä, jolloin se avautuu oikeankokoisena selaimessasi uuteen välilehteen tai mennä Postikortit -kansiooni, mistä löydät muutkin suomenkieliset yksityiskäyttöön tarkoitetut postikorttini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti