torstai 30. huhtikuuta 2015

Vanha kunnon käynnistysvalikko Windows -kahdeksikkoon

Jos muistelet kaiholla vanhaa kunnon käynnistysvalikkoa, joka vielä Windows 7 -käyttöjärjestelmässä oli, sinulle löytyy ilmainen ratkaisu, jonka nimi on Start Menu 8. Löydät sen osoitteesta:

http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

Start Menu 8 -ohjelman asentamisen jälkeen minun Win 8 -työpöytäni näyttää tältä. Käyttöjärjestelmä myös avautuu suoraan työpöydälle eikä laattanäkymään.

Työpöytä 8.1 kuin ennen

Toki Windows 10 -järjestelmään on lupailtu käynnistysvalikon palauttamista, mutta sen ilmestymiseen on vielä kuukausia, todennäköisesti yli puoli vuotta.

Muista aina tarkistaa kaikki omalle koneellesi lataamasi ohjelmat virustorjuntaohjelmalla ennen niiden asentamista. Ohjelmien ehdot, jopa kaupallisten, ovat nykyään niin tiukat, että vahingon sattuessa käyttäjä ei saa mistään korvauksia.

Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat asentaneet Start Menu 8 ohjelman, eikä mitään ongelmia ole ollut. Kuitenkin, kun kyse on tietotekniikasta, mitä tahansa voi sattua. Jos ohjelma ei toimi, ota se vain yksinkertaisesti pois ohjelmapaneelin Poista ohjelma –toiminnolla. Konsultointiin aikani ei riitä.

Ihanaa kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti