lauantai 27. marraskuuta 2010

Onnistuuko kuvan julkaiseminen Live Writerilla

Kokeilen, onnistuuko kuvan lisääminen Bloggeriin Windows Live Writerin avulla. Eilen onnistuin lisäämään tekstin, mutta kuvan lisääminen on minulle vielä arvoitus.

Saattaa olla, että se ei onnistu, koska Bloggerin hallintatyökaluillakin kuva on lisättävä koodiin, jos nyt oikein ohjeita eilen ymmärsin. No, sen pitemmittä puheitta. Linkitän kuvan tähän tekstiin. Sen nimi on Tervetuloa Bloggeriin.

Tervetuloa Bloggeriin

Hyvin näyttää toimivan. Mahtava juttu. Kelloaikakin oli nyt oikein, mutta tunnistetta Writer ei osaa julkaista, joten se on jälkeenpäin käytävä lisäämässä Bloggerissa.

Videon siirtämiseksi minulla pitäisi olla YouTube-tili. Avaan sen tuonnempana, mutta kyllä Writer alkoi ihan tosissaan linkittämään videoklippiä tähän artikkeliin, joten ehkä sekin onnistuu. Se on hieno juttu, koska koodin kanssa menee aina enemmän aikaa kuin tämän työvälineen.

Ajasta tässä koko ajan onkin kysymys. Nyt siitä ajasta, jota käytän kotisivujeni ja blogieni päivittämiseen, suurin osa menee tietotekniikan hallitsemisen opiskeluun. Toivottavasti tuonnempana perustietoa on tarpeeksi ja pääsen keskittymään itse sisällöntuottamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti