maanantai 22. marraskuuta 2010

Toimiiko Windows Live Writer

Olin aivan unohtanut, että minulla on blogi myös Bloggerissa. Tosin ei sinne kaiketi tule yhtään sen paremmin väkeä kuin WordPress.comiinkaan, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Onko näistä useista tileistäni sitten enemmän haittaa kuin hyötyä? Sitä en osaa sanoa varsinkaan, kun en vielä tiedä, mihin ratkaisuihin tulen päätymään.

Tarkoitukseni on saada yksi kotisivusto, jonka tietyt sivut olisivat maksullisia eli myisin käyttäjille salasanoja ja käyttäjätunnuksia, että he voivat lukea ja/tai imuroida uusinta tuotantoani koneelleen. En aio enää jakaa tuotteitani ilmaiseksi. Ratkaisu edellyttäisi todennäköisesti jonkin koodikielen käyttämistä ja tietokantaa, mutta sellaisen laittaminen ilmaisille tai edullisille kotisivupaikoille näyttää olevan mahdotonta.

Valmiit ostoskoripalvelut eivät tähän tarkoitukseen sovellu enkä ainakaan toistaiseksi ole löytänyt valmista palvelua, joka mahdollistaisi halvalla salasanojen ja käyttäjätunnuksien myymisen. Jatkan harjoituksia, ja niin kauan kuin minulla ei ole valmista ratkaisua, päivitän kahta kotisivustoani ja kahta blogiani.

Kurkkasin välillä, miltä tämä artikkeli näyttää selaimessa. Ainakin esikatselussa se näytti hyvältä. Toivotaan, että Writer osaa julkaista sen niin, että se näyttää kelvolliselta selaimissakin. Ok, ulkonäkö selaimissa samanlainen kuin olisin toimittanut artikkelin bloggerin hallintasivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti