maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskortti 2012

Alkaa olla käsillä se aika, jolloin sukulaisille ja ystäville toivotetaan pääsiäisrauhaa. Se käy näppärästi lähettämällä digitaalinen kortti sähköpostin välityksellä tai ottamalla sellaisesta paperinen kopio tulostimella. Sen jälkeenhän kortti kulkee tavallisena postina sellaisenaan, jos se on tulostettu kartongille, tai kirjekuoressa. Olen suunnitellut tänäkin vuonna ilmaisen yleiseen käyttöön tarkoitetun pääsiäiskortin, jonka löydät luonnollisessa koossa Postikortit-verkkoalbumistani. Se kuvaa uuden elämän voittoa havupuusymbolilla. Siitä on kolme versiota. Ensimmäinen tulee käyttää sellaisenaan, toiseen voit lisätä oman ja läheistesi nimet ja kolmanteen niin oman ja läheistesi nimet kuin oman pääsiäisvärssyn. Kortin kuvaa eikä tekijännimeä saa peittää. Yelling Rosan sivujen Korttien tallentaminen –sivulla on neuvottu, kuinka kopioit kortin Postikortit-kansiosta kovalevyllesi, ja kuinka otat siitä paperisen kopion. Tekstin lisäämistä ilmaisella PhotoScape -kuvankäsittelyohjelmalla korttiin käsitellään Korttitekstit –sivulla. PhotoScapen voit ladata sivulta: http://www.ilmaisohjelmat.fi/photoscape

Alla on pienoiskuvat pääsiäiskortin kahdesta ensimmäisestä versiosta. Kolmannessa kortin versiossa ei ole muuta kuin tekijännimi ja siihen voit lisätä oman värssysi ja allekirjoituksesi. Postikortit-kansiossani on vielä kaksi muuta pääsiäiskorttia yleiseen käyttöön. Ne ovat suunniteltu viime vuonna ja niissä on vuosiluku, joka on päivitetty vuoteen 2012. Ohjeet ovat aina korttien kuvateksteissä.
Paasiainen003aa Paasiainen003ab

Toivon oikein rauhallista pääsiäistä kaikille ja paljon korttien vastaanottajia, sillä sellainen tuo hyvän mielen niin lähettäjälle kuin vastaanottajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti