keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukortti 2012

Olen suunnitellut yhden joulukortin tälle vuodelle. Siinä komeilee Tonttu Tuli Koura. Hän on saanut nimensä siitä, että hänen kätensä tulee aina apuun varsinkin, kun pukin nuorimmilta ja kokemattomimmilta tontuilta menee sormi suuhun lahjapajassa. Ilman paheita ei Tuli Kourakaan ole, sillä hän kaveeraa joulupukin veljenpojan, Karsta Kallen kanssa. Kallella on paha tapa kadota pajan taakse tupakalle. Tämä on tietysti luottamuksellista ja jää vain meidän keskeiseksi tiedoksi.

Aiheeseen liittyvässä YouTube -videossa näytetään, kuinka neljä Tonttu Tuli Kouraa laitetaan samalle arkille ja tulostetaan ilmaisessa PhotoScape -kuvankäsittelyohjelmassa. Löydät videon täältä. Tuli Koura -kortti on kolmas neljästä vuodenaikapostikortistani, joten se löytyy myös Yelling Rosan kotisivujen Kuvia -sivulta.

Lähetä vuoden 2012 joulukortti sellaisenaan. Jos haluat lisätä terveisesi ja nimesi käytä sellaista joulukorttia, johon voi tehdä tekstimuutoksia. Löydät lisää kortteja Postikortit -kansiostani.

'Joulu04a2012

Voit kopioida Tuli Kouran tästä, jolloin sinun on klikattava sitä hiiren osoittimella, että se avautuu oikeassa koossa uuteen välilehteen. Ilman tätä toimenpidettä se tallentuu kovalevyllesi kokoansa pienempänä.

Rauhalliset joulun toivotukset lähempänä joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti