lauantai 1. joulukuuta 2012

Klovni

Olen lisännyt sivustolleni uuden kansikuvan. Valitsin jo vuonna 2002 piirtämäni Klovni -kuvan, koska muutamat sivustollani vierailevat ihmiset ovat halunneet nähdä sen uudelleen. Retusoin sitä vähän muuttamalla sen silmiä, jotka aikaisemmin olivat kuin patsaalla eli ihon väriset ympyrät ilman silmäteriä. Nyt Klovnilla on siniset silmät. Koristin kuvaa vielä taustakuvalla ja mietelauseellani. Toivon, että vanhat ja uudet tuttavat ovat tyytyväisiä muutoksiin.

Ollen näin, nyt Klovni toimii mainiosti myös postikorttina. Olen ladannut sen Picasan Postikortit -kansiooni. Tänä vuonna julkaisen varmasti enää joulupostikortin ja ehkä ystävänpäivänkortin talvikauden vuodenaikapostikorttina. Se saattaa mennä kuitenkin tammikuulle. Olen lisännyt ilmaispostikorttien diaesityksen Yelling Rosan Postikortteja –sivulle. Sieltä näkee suunnittelemieni ilmaiskorttien tarjonnan mukavasti kerralla. Esityksen alapuolella on linkki Postikortit -kansioon.

XxAfo015a

Voit ladata Klovni-postikortin tältä sivulta klikkaamalla sitä hiiren osoittimella, jolloin se aukeaa uuteen välilehteen luonnollisessa koossa. Siellä sinun tulee klikata postikorttia uudelleen hiiren osoittimella käyttäen hiiren kakkospainiketta ja valita alasvetovalikosta Tallenna kuva nimellä -komento. Voit myös mennä Picasan Postikortit -kansiooni ja tallentaa kortin sieltä. Älä tee mitään muutoksia Klovni-postikorttiin vaan lähetä se sellaisenaan ystävillesi ja/tai sukulaisillesi. Postikortit -kansiossa on paljon kortteja, joihin voit lisätä omat terveiset. Jos tämä on mahdollista, se on ilmoitettu kortin kuvatekstissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti