keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Läpi näiden vuosien – uusi video

Olen julkaissut kymmenennen YouTube – videoni. Se on itse äänittämäni keikkatallennus vuodelta 1983. Laulan videolla ensimmäisen singleni a-puolen laulun Läpi näiden vuosien. Laulelma kertoo äidin rakkaudesta, joka suojelee meitä elämämme joskus kivisellä taipaleella. Levyllä minua säestävät studiomuusikot, mutta nyt olen yksin ja säestän lauluani kitaralla. Kappaleen sävel ja sanat ovat kynästäni, kuten b-puolen kappaleen Joskus kun on aivan hiljaista.

Laitoin kotisivulleni Pohjolan Sanomien artikkelin maaliskuun 21 päivältä 1983, jossa esitellään singleäni. Omassa tämänhetkisessä kommentissani totean, ettei sitä LP-levyä sitten koskaan tehty. Onneksi löysin vielä kuvan, jossa pidän studiossa taukoa. Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen vaan aika on jättänyt jälkensä paperiin. Lopuksi on pieni maininta muista äänitteistä, joilla olen laulajana mukana.

Sivustoni Läpi näiden vuosien -sivulle pääset tästä. Siellä on myös linkki videoon. Pääset katselemaan videota suoraan klikkaamalla tätä. Videon selitystekstistä löytyy puolestaan linkki Läpi näiden vuosien – sivulle. Näin reitit toimivat kumpaankin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti