torstai 21. heinäkuuta 2016

Suojaa tietokoneen näyttö

 

01 Cover by © Yelling Rosa 2016
Näytönsuoja-aiheen suunnittelua tietokoneella.

Suojaa tietokoneen näyttösi painattamalla alla olevista kuvista kangasversiot. Voit myös käyttää omia kuviasi tai vaikkapa tehdä vanhoista farkuista suojakankaan, jonka sitten levität näytön päälle. Itse käytän vanhaa pyyhettä, jonka alla on mikrokuituliina. Se ei sähköistä näytönpintaa ja pitää pölyn loitolla. Koska mikrokuituliina ja päälykangas ovat erillisiä, voin pestä ne eri aikaan. Päällimmäisen suojan alaosaan voi lisätä nauhat, jotta se pysyy paikoillaan. Suoja varjelee pölyn lisäksi, naarmuilta ja auringon valolta, sekä antaa uutta ilmettä kirjoituspöydälle. Mikään ei estä ompelemasta näyttösuojaan taskuja, joihin sijoittaa asiapapereita, kuten maksettavia laskuja.

04 Cover by Yelling Rosa 2016 Small

Kuva 04

Kuvat ovat pakatussa muodossa, koska ovat luonnollisessa koossa erittäin suuria. Pienistä kuvista ei voi painattaa mitään kankaalle. Olen tarkastanut tiedostot virustorjuntaohjelmalla. Silti on hyvä tapa myös itse tarkistaa käyttöön ottamansa materiaali, sillä ilmaismateriaalin käytöstä aiheutuvia vahinkoja ei ole tapana korvata. Seikka, jonka jo tiesitkin, jos kertaakaan olet lukenut ilmaisohjelmien tai materiaalien käyttöä koskevat ehdot.

05 Cover by Yelling Rosa 2016 Small

Kuva 05

Pääsiäismunia kaupassa.

07 Cover by Yelling Rosa 2016 Small

Kuva 07

Kangasmainen abstraktio. Tällaisen voi helposti tehdä itse lumpuista tai vaikka eri värisistä vanhoista (sametti-) farkuista ja/tai muusta tarpeettomaksi jääneistä vaatteista.

08 Cover Yelling Rosa 2016 Small

Kuva 08

Kivikaleidoskooppi.

Katso aiheeseen liittyvä diaesitys täällä.

Ei sitten muuta kuin tuumasta toimeen ja oikein hyvää kesän 2016 jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti