lauantai 10. joulukuuta 2016

Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017


Haluan kiittää kaikkia Yelling Rosan Bloggerin lukijoita vuodesta 2016 ja toivottaa teidät tervetulleiksi taas ensi vuonna. Viime vuonna (2015) täällä käytiin 3772 kertaa. Tällä hetkellä käyntejä on 4288. Lisäys johtuu varmasti siitä, että olen ollut aikaista aktiivisempi GooglePlussassa.

Olen jo useana vuotena tehnyt lukijoilleni ilmaisen Joulukortin joulutervehdysviestillä ja ilman. Toivon, että viestillinen kortti lähetettäisiin sellaisenaan ja viestittömään lisättäisiin oma joulu- tai muu tervehdys. Kortit ovat tarkoitettu yksityiskäyttöön eikä niitä tule jakaa, levittää tai myydä eteenpäin. Jos joku tuttavistanne niistä kiinnostuu, hän on tervetullut lataamaan sellaisen itselleen tästä osoitteesta. Edellisten vuosien joulukortit löytyvät osoitteesta: http://www.yellingrosa.com/Free%20Postcard%20Slideshow.htm#frp01

Joulu 2016 by Yelling Rosa 01

Tämän kortin ilman tervehdystä ja johon voit lisätä oman viestisi, löydät osoitteesta:
This card without text and on which you can add your own wishes you will find at:
https://yrosa.wordpress.com/2016/12/10/iloista-joulua-ja-onnellista-uutta-vuotta-2017/

Christmas 2016 by Yelling Rosa 01

Hyvä ja ilmainen PhotoScape löytyy osoitteesta: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php Sen avulla oman viestin lisääminen on suhteellisen helppoa niin kuin kuvien pienentäminen tarvittaessa. Alla olevassa videosta voi katsoa tekstin lisäämisestä enemmän.

 


Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017 kaikille!

YR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti