perjantai 11. toukokuuta 2012

Kukkia äidille

Nyt on aika kertoa äidille kukkasten kera että hän on rakkain

Äitien päivä on jo nurkan takana. Nyt on isien ja lasten aika ilmaista kukkasin, kuka heille on maailmassa tärkein. Jotta tämä olisi mahdollisimman helppoa, olen suunnitellut ilmaisen kukka-aiheisen äitienpäiväkortin. Voit kopioida sen suoraan tältä sivulta klikkaamalla alla olevaa korttia hiiren kaksoispainiketta käyttäen. Tämä aukaisee alasvetovalikon, josta sinun tarvitsee vain valita Tallenna kuva nimellä –komento. Kuva latautuu kovalevysi Ladatut tiedostot –kansioon. Jos olet tehnyt muutoksia kansiorakenteeseesi, lataus noudattaa näitä muutoksia.

Jos haluat lisätä itse nimesi korttiin, löydät kortista version, jossa on tila sinun ja lapsiesi nimille, Postikortit -kansiostani. Pääset sinne klikkaamalla tätä. Voit lähettää kortin sähköpostin liitteenä tai voit tulostaa sen ohuelle kartongille. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa sen, että voitte lisätä nimenne kynällä kortin kääntöpuolelle ja ojentaa kortin äidille sunnuntaina.

Siinä kaikki. Ja nyt on aika toivottaa:

Mitä parhainta äitienpäivää kaikille äideille.

Aidille01a2012

Voit esikatsella korttia klikkaamalla sitä hiiren ykköspainikkeella, jolloin se avautuu erillisenä kuvana uudelle välilehdelle selaimessa.

Oman nimen lisäämisestä kortteihin on kerrottu Korttitekstit –sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti