lauantai 19. syyskuuta 2015

Rajat kiinni –mielenosoitus Torniossa 19.9.15

 

Pitäisikö tästä olla huolissaan

Suomalaiset ovat huolissaan,

että pakolaiset syrjäyttävät paikallisväestön.

että kristinusko jää islamin jalkoihin,

mutta ihmiset eivät ole huolissaan,

kun pääomat virtaavat maasta ulos,

kun tavarat tuotetaan Aasiassa,

kun maassa ei kohta ole mitään,

mikä kuuluisi suomalaisille,

eikä pakolaisille.

© Yelling Rosa
19/9 –15

Torniossa oli tänään lauantaina 19.09.15 Rajat kiinni -mielenosoitus, joka keräsi noin 300 mielenosoittajaa. He olivat sitä mieltä, ettei Suomi selviä hallitsemattomasta pakolaisvirrasta. Selailin Internetiä ja huomasin, että eri puolilla Suomea on pakolaisvastaisia mielenosoituksia pidetty kahden viime kuukauden aikana useita. Panin merkille myös sen, että media pyrkii vähättelemään näitä mielenilmaisuja sekä mustamaalaan ne rasistisiksi ja epäinhimillisiksi. Itse en ohittaisi noin kevyin perustein nykyistä tilaa vaan katson, että Suomen kaltaiselle 5 miljoonan ihmisen kansalla on lupa suojella omaa identiteettiään.

Suomalaisuuden pahin uhka on kuitenkin itse suomalaiset, jotka eivät suojele omaa maatansa halpatuontia vastaan ja siltä, että Suomen teollisuuslaitoksia ja raaka-aineita myydään pilkkahintaan ulkomaille. On sanomattakin selvää, ettei ulkomaalaisia osakkeenomistajia  kiinnosta suomalaisuus siinä määrin kuin tämän maan kansalaisia. Tilanteen korjaamiseksi tarvittaisiin nyt jämerää isänmaallisuutta. Koska Suomi ei talven vuoksi pysty pudottamaan palkkoja niin alas kuin ne ovat talvettomissa halvan työvoiman maissa, meidän on luotava oma kansallinen taloudellinen selviytymisstrategia. Vapaasta kilpailusta ei mikään Euroopan kansa ole hyötynyt, eikä tule hyötymään. Silloin, kun Suomessa rajoitettiin pääomien virtaamista maasta pois, yrittäjätkin olivat pakosta isänmaallisempia.

Suomen kansan tulee vaatia isänmaallisuutta poliitikoilta ja mahtimiehiltä eikä vain itseltään. Yrittäjiltä on myös lupa vaatia parempaa markkinointia ja tilannetajua maailmalla liikennetoimissa muiden maiden kansalaisten mielistelyn sijasta. Ei meidän tarvitse olla pidettyjä vaan tehdä hyviä kauppoja. Jos emme miellytä jotakuta, se on heidän ongelmansa. Kun rakastamme itseämme, pelkäämme pakolaisiakin vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti