keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kuukauden kuvat 2011–2012

Olen lisännyt Yelling Rosan sivujen Kuvia-sivulle Kuukauden kuvat 2011-2012 –kuvagallerian. Se löytyy Kuukauden kuvan alapuolelta. Näin voit seurata, minkälaisia kuvia sivulla on jo ollut. Kuvia voi katsella yksitellen klikkaamalla niiden pienoiskuvia, jolloin ne näkyvät My Album –kuvaselaimen isossa ikkunassa, tai diaesityksenä painamalla kuvaselaimen vasemmassa alakulmassa olevaa pyöreää painiketta, jonka symbolin kärki osoittaa oikealle. Heti tämän painikkeen oikealla puolella on pieni pyöreä painike. Siitä esityksen voi pysäyttää.

Olen ladannut kuukauden kuvia tällä kertaa kymmeneltä kuukaudelta viime kesäkuusta aina maaliskuulle asti. Katsoin, että tähän mennessä julkaistujen kuvien määrä ei olisi riittävä mielenkiintoisen gallerian pystyttämiselle. Tulevaisuudessa päivittänen galleriaa kuukausittain sitä mukaan kuin kuvat vaihtuvat.

Kyseessä on Flash-esitys, joten kuvien kopioiminen ei ole mahdollista. Kuvagallerian yläpuolella olevan kulloisen kuukauden kuvan voi kopioida omaan käyttöönsä, mutta sen Copyright-tietoja ei saa peittää. Kuvien levittäminen ei ole sallittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti