maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 Yelling Rosan sivujen ja blogien kävijätilastot

Vuosi 2011 on takana. Se oli ensimmäinen vuosi, jolloin minulla on ollut oma tila webhotellissa. Yelling Rosan sivut siirtyivät Suntuubin ilmaispalvelimelta itsellisiksi helmikuun loppupuolella, joten kalenterivuosi ei aivan tule täyteen, mutta eiköhän viime vuodesta saa riittävän vertailukohteen tälle vuodelle. Sivustolle tuli uutena asiana kesäkuun alusta kuukauden kuva. Vanhoja aiheita ovat musiikki, tarinat ja runot.

Vanhoista blogeista ovat edelleen mukana englanninkielinen Yelling Rosa’s Weblog ja Yelling Rosan blogger. Niitä olen pitänyt vuodesta 2008 lähtien. Yelling Rosan blogi on ollut telakalla eikä sitä löydä enää Google-haulla. En ole lopettanut sitä, koska Wordpress ei anna perustaa lopetetun blogin nimellä blogia palveluunsa. Toiseksi kestäisi kauan ennen kuin hakukoneet lakkaisivat antamasta vihjeitä poistetusta blogista. Toinen sivuston ulkopuolinen suomenkielinen nettipäiväkirja kävi tarpeettomaksi, kun pystytin alkukesästä sivuston yhteyteen Muistikirja-nimisen blogin. Siirsin sinne materiaalin Yelling Rosan blogista.

Juhannuksen aikoihin aloin tarjota ilmaisia postikortteja lukijoilleni. Niitä katseltiin aluksi varsin lupaavasti, mutta sittemmin tahti on hidastunut. Onkin mielenkiintoista seurata, miten ne tätä toisena olemassa olo vuotenaan tekevät kauppansa. Sinänsä ne elävät itsellistä elämää Picasan nettialbumissa.

Voit seurata vuoden 2011 Internet-aktiviteettejäni lukujen valossa Tilastot-sivulla, jonka olen tänään ladannut sivustolleni. Linkkejä-sivustoon olen lisännyt uutena asiana muutaman linkin optimointi, huolto ja virustorjuntaa suorittavien ohjelmien kotisivustoille. Ehkä ne antanevat jonkinlaista osviittaa muillekin. Ohjelmien valitseminen jää silti aina ostajan vastuulle.

Toivottavasti saat tänä vuonna aihetta vierailla sivuillani ja blogeissani olet sitten vanha tuttu tai ensimmäistä kertaa luonani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti