tiistai 24. tammikuuta 2012

Postrahavaita runoja Muistikirjassa

Olen ladannut pienen näytteen arkisista jutturunoistani Muistikirjaani. Mikäli postrahavaat runoni ottavat tuulta purjeisiin, pystytän niille oman alasivun Runoja –sivulleni. Tämä on vielä korkeassa puussa. Juuri nyt innostuin esittelemään niitä videolla, koska ne olivat valmiiksi lausuttuina. Olen taltioinut niitä kännykkäni sanelutoiminnolla muistiin. Yhdistin äänen ja kuvankäsittelyohjelmassa kuviksi editoimani sanat videoksi Magix Movie Edit Pro –editorissa.

Jos olet kiinnostunut aiheesta, voit tutustua näytteisiin kirjoitettuna ja lausuttuna Muistikirjani Postrahavaita runoja –artikkelissa. Pääset sinne klikkaamalla tätä. Sivulla olevaa YouTube –masinaa klikkaamalla pääset katsomaan videota myös YouTubeen, jolloin videon kokoa voi säätää aina koko näytön kokoiseksi.

Termi postrahavas tulee siitä, että olen kuullut puhuttavan kansanomaisuuden katoamisesta, mutta arkiset jutut, jotka ovat innostaneet minua, kertovat aivan toista tarinaa. Kansanluonne elää ja voi hyvin globaalisuudesta huolimatta. Kaikille rahavaus ei sovi. Joillekin se on liian brytääliä. Ilman huumoria ei tästä nyt selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti